fredag 17 oktober 2008

Den tolfte fördömda gåsen

Var är DFG nr 12? Vad har egentligen hänt? Nr 12 borde väl ha varit ute 2007 men saker och ting kom i vägen och trots att vi var inne på upploppet så lyckades allt rinna ut i sanden. Men på SSK bestämde vi att vi skulle ta oss i kragen -- det är nu eller aldrig. Nr 12 ska ut nu! Eller i alla fall inom en snar framtid, helst före Western och Chinese Democracy. Gåsen är inte död!

Vad innehåller då DFG nr 12? Äventyret Nidingsdåd (fantasy med MUA-regler) som utspelar sig på Marjura 10 år före Svavelvinter (kika in kartan över Arhem), artiklar om twi'leks på Smuggler's Moon (spin-off till Star Wars-äventyren i Fenix), psi-mutanter i Pirit och harpies i WFRP. Sen blir det även mer om Sverige till Götterdämmerung och en tjuvtitt på egna spelet Svenska Tigrar. Och lite annat gött.

Det som saknas nu är en artikel och ett äventyr som ska ses över en sista gång innan det blir layout, korrektur och sen tryck.

/Gåsen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt att ett av Sveriges bästa fansin håller igång! När kan man förbeställa nr12?

Anonym sa...

3x3 Hurra!
Er vel snart dags å fornye prenumerationen

Anonym sa...

Hjälp, jag är rädd att min adressändring+ medflyttning inte längre kommer gälla när nr 12 kommer ut. Hur kommer jag i kontakt med Er och ändrar adress!?

Fläskätaren sa...

Finns Nidingsdåd tillgängligt för nedladdning online, månne? *hoppas*

Mikael sa...

Hur blev det med materialet till 12an, kan man ladda ner det?

Åttiotalsspel sa...

Vi kämpar fortfarande med nr 12 som ska komma i tryckt form. PDF är inte aktuellt, varken för nr 12 eller för slutsålda baknummer. Frågor som rör eventuella prenumerationer (adress, avsluta prenumeration) kan skickas till 80talsspel@gmail.com.

Anonym sa...

Ngt nytt? DFG 12 på g?